Friday 31 March 2017

zte merit dollar general

zte merit dollar general

Save on a COBRA Electronics Radar Laser & Camera Detector for $67.99 after instant rebate with free shipping








$100 OFF till 2017/3/20














Aby toho nebolo málo, tak tieto okraje nedokážu rozpoznať dotyk a ten funguje až o dobrých pár milimetrov smerom do stredu displeja. Veľká škoda týchto problémov, pretože inak je displej takmer špičkový. Ponúka príkladné farebné podanie a všetky farby vyzerajú dostatočne živo. Biela je dostatočne žiarivá a naopak čierna je pekne tmavá bez náznaku vyblednutia.


zte merit dollar general
Geotel A1 Rugged Smartphone - 4.5 Inch Display, IP67, Android 7.0, Quad-Core CPU, 8MP Camera, Dual-IMEI, 3400mAh (Orange) - $69.87

Retail Price: $87.34
You Save: $17.47

zte merit dollar general
MANN ZUG 5S 4G Smartphone - 5 Inch HD 1280x720 screen, Qualcomm MSM8926 Quad Core CPU, IP67, Android 4.4 (Golden) - $129.81

Retail Price: $151.88
You Save: $22.07
from: Chinavasion Wholesale Electronics & Gadgets








Ďalej chválim softvérové nastavenie displeja, ktoré je možné plne prispôsobovať svojim potrebám. Je možné si vybrať z dvoch prednastavených režimov zobrazenia alebo si ho plne upraviť podľa seba. Bez problémov sa dá zmeniť kontrast, sýtosť farieb, jas obrázkov, ostrosť zobrazenia a v neposlednom rade teplota farieb.



Pri videu som ocenil dynamický kontrast, ktorý ešte väčšmi pomáha pri dokonalom farebnom podaní. Future si dáva záležať aj na ochrane našich očí a v nastaveniach displeja je tak možné regulovať škodlivú modrú farbu. Tak ako som už spomínal, model Future je súčasnou vlajkovou loďou spoločnosti Ulefone.



Tento výrobca je však známy tým, že sa zbytočne nenaháňa za výkonom, ktorý bežný spotrebiteľ často ani nevyužije. Ulefone tak často siaha po súčiastkach strednej alebo nižšej triedy, čo sa však pozitívne prejaví na konečnej cenovke. Future teda nie je výnimkou a poháňa ho procesor od spoločnosti MediaTek, ktorým je 8-jadrový Helio P10. Jadrá sú typu ARM Cortex-A53 a každé z nich beží na taktovacej frekvencii 1,95 GHz. Tento čipset spolupracuje s grafickým akcelerátorom ARM Mali-T860, ktorý obstaráva všetky grafické výpočty.



Výkonom teda Ulefone Future rozhodne neohúri, no na druhú stranu ani nikoho neurazí. Na vlastnej koži som si odskúšal viacero graficky náročných 3D hier, ktoré bežali plynulo bez závažnejších zásekov a spomalení. Hranie hier však smartfónu dalo mierne zabrať, čo sa prejavilo na jeho zvýšenej teplote.



Napriek tomu však túto mierne zvýšenú teplotu nepovažujem za negatívum hlavne kvôli horúcemu letnému počasiu, ktoré sprevádzalo moje testovanie a taktiež treba povedať, že Future som zakaždým v rukách držal bez problémov. Pamäť RAM číta úctyhodnú veľkosť 4 GB, čo je v strednej triede stále pomerne nevídané. Operačná pamäť tejto veľkosti sa stará o svižný multitasking a na neželané ukončovanie aplikácií môžete zabudnúť.



Interné úložisko dosahuje 32 GB, z ktorých užívateľ reálne využije nižšiu hodnotu, ktorá činí 25,05 GB. Napriek tomu však nie je žiadny dôvod na smútok a na dáta nároční používatelia majú možnosť rozšíriť pamäť tohto zariadenia až o 128 GB prostredníctvom pamäťových kariet. Ak by sa však náhodou niekomu stále málilo, je tu možnosť využiť OTG funkcionalitu, ktorá si hravo poradí s USB zariadeniami.



Ulefone predáva všetky svoje zariadenia s takmer čistým systémom bez závažnejších zásahov. Preto nie je žiadnym veľkým prekvapením, že model Future taktiež disponuje čistým Androidom vo verzii 6. 0 Marshmallow. Prekvapilo ma však pomerne malé množstvo predinštalovaných aplikácií, ktorých som napočítal dovedna 20. Google služby sú v úplne najnižšom rozsahu a okrem Obchodu Play som v zariadení nenašiel predinštalovanú žiadnu inú aplikáciu, ktorá pochádza od tohto softvérového giganta.



Okrem malého množstva predinštalovaných aplikácií ma prekvapila aj naozaj slabá možnosť prispôsobenia. Upraviť je možné iba usporiadanie tlačidiel, ktoré sú umiestnené priamo na displeji a tým pádom si z neho berú menšiu časť. Žiadne ďalšie možnosti úprav teda nehľadajte a bohužiaľ, nie je možné nastaviť ani percentuálne zobrazenie batérie či farbu notifikačnej LED diódy.



Notifikačný panel nemožno zobraziť počas zamknutého stavu a rovnako sa nedá zmeniť ani usporiadanie jeho dlaždíc. Predinštalovaný launcher nanešťastie prichádza s nevkusnými ikonkami, ktoré pochádzajú ešte zo staručkého Androidu 4. 4 KitKat.



Z domovskej obrazovky nie je možné odstrániť vyhľadávaciu lištu, ktorá by taktiež mohla prejsť miernym redizajnom. Systém však predsa len ponúka oproti čistému Androidu čo to navyše a Sťahovanie Turbo, ktoré kombinuje Wi-Fi pripojenie spolu s rýchlymi LTE sieťami, sa postará o naozaj rýchle preberanie väčších súborov.



Za zmienku stojí taktiež funkcia Plánované zapnutie a vypnutie, ktorá sa postará o vypínanie, respektíve zapínanie zariadenia za vás. Vstavaný správca súborov je pomerne jednoduchý a na otvorenie zložitejších súborov odporúčam doinštalovať alternatívu z Obchodu Play. To isté platí aj o internetovom prehliadači, ktorý navyše nedokáže vyhľadávať cez Google vyhľadávač. Počas môjho testovania som sa stretol s niektorými nedostatkami a priznám sa, že ma Ulefone Future zopárkrát aj nepríjemne prekvapil. Pri otváraní aplikácie fotoaparátu som sa párkrát stretol s jej spomalením, respektíve následným pádom.



Zrejme najmenej ma však potešil skener odtlačkov, ktorý ani po pridaní troch odtlačkov na jediný prst nefungoval na 100 %. Práca tohto skenera je však z veľkej časti ovplyvnená hlavne jeho umiestnením na bočnej hrane s hrúbkou 8,6 milimetra. Všetky tieto chyby však v budúcnosti môže vyriešiť OTA aktualizácia systému, ktorej som sa počas testovania žiaľ nedočkal.



V dnešnej dobe sa všetky komponenty používané v smartfónoch, okrem jediného, inovujú neskutočnou rýchlosťou. Ten, ktorý bohužiaľ nemá to šťastie, je však zároveň jedným z najdôležitejších. Hovorím o batérii.



Navyšovanie kapacity zrejme nepredstavuje cestu, ktorou by sa spoločnosti chceli vydať. Povedzme si úprimne, existuje len malá skupinka jedincov, ktorá by si kvôli veľkej batérii kúpila zariadenie hrubé 2-3 cm. Presne kvôli tomu sa spoločnosť Ulefone rozhodla, že model Future obdarí batériou s kapacitou 3000 mAh.

Zte blade v7 lite vs samsung j5 - ZTE Blade V8 vs Samsung Galaxy J5 Pro (2017) Samsung

Zte blade v7 lite vs samsung j5 - ZTE Blade V8 vs Samsung Galaxy J5 Pro (2017) Samsung Galaxy J5 2017 vs ZTE Blade V7 Lite - Phone compariso...