Sunday 22 January 2017

lenovo k910 hard bricked

lenovo k910 hard bricked

Dealsmachine.com is a leading international online store and professional wholesaler.








Black Friday_Dealsmachine














Riječ je o adapteru koji vaš već postojeći micro USB kabel pretvara u USB type C koji vam je potreban za ovaj telefon. Stoga ga nemojte izgubiti, jer ih baš i nema u hrvatskim trgovinama. Sa desne strane nalazimo tipke za glasnoću zvuka, tipku za uključivanje/isključivanje uređaja i čitač otisaka prsta. Da dobro ste pročitali, ovaj telefon ima čitač otisaka prstiju i trebao bi biti brz, Ulefone kaže da reagira za 0,1 sekundu.


lenovo k910 hard bricked
THL T9 Plus Android Smartphone - Android 6.0, 5.5-Inch Display, Dual IMEI, 4G, Quad-Core CPU, 2GB RAM, 3000mAh (Black) - $87.99

Retail Price: $109.99
You Save: $22.00
from: Chinavasion Wholesale Electronics & Gadgets

lenovo k910 hard bricked
Conquest S6FP Rugged Android Phone - IP68, Quad-Core CPU, 3GB RAM, Gorilla Glass, 5 Inch Display, OTG, NFC (Black / Silver) - $417.09

Retail Price: $462.97
You Save: $45.88



ZTE BLADE S6 Octa Core Android 5.0 4G Phablet at Dealsmachine!




Nažalost, autor ovih redaka trenutno ima poveći ožiljak na desnom palcu, stoga nisam bio u mogućnosti provjeriti rad ovog čitača. A ostali prsti?



E to je već malo nespretno, jer ako niste dešnjak i niste spremni podesiti desni palac kao primarni prst za otključavanje, tada je možda bolje i ne koristiti ovaj senzor. Ako ste ljevak sa većim prstima, možda lijevi kažiprst može odraditi taj posao,ali sve ostalo je pomalo nespretno. Vjerojatno je to subjektivni dojam, jer imam relativno male ruke,a telefon je velik.



Najbolje je da isprobate sami,ako ste u mogućnosti. Sa gornje strane uređaja imamo samo utor za slušalice. Ali u Ulefoneu su se dosjetili jedne zanimljive sitnice.



U utor za slušalice ubacili su iglu za vađenje utora za SIM karticu. Ovim potezom smo dvostruko na dobitku. Prvo, ne gubimo ovaj alat i uvijek ga imamo sa sobom,drugo, utor za slušalice je zaštićen od prašine.



Domišljati su ti Kinezi. Što učiniti sa ovim alatom ako vam trebaju slušalice? Hmmmmm, morate se snaći sami :-)Jedina mana koju smo mogli pronaći sa prednje strane telefona su nepostojeće Android tipke.



Tipke postoje na ekranu,ali telefon na donjoj strani ima toliko mjesta da su se mogle smjestiti velike kapacitivne tipke,a oni ne staviše ništa. Ulefone Future dolazi sa provjerenim hardverom i po tom pitanju u Ulefoneu su vjerojatno odlučili ići na isprobanu kombinaciju Helio P10 procesora i Mali-T860 MP2 grafike. Očekivano, performanse su za svakodnevnu upotrebu više nego dobre,a rezulat na Antutu testu prešao je (za Helio P10) očekivanih 50000 bodova.



Ostale rezultate pogledajte na priloženim slikama. U telefon je ugurano 4 GB radne memorije što se osjeti u radu i naravno da je dobrodošla stavka kada su performanse u pitanju.



Npr. aplikacija kamere otvara se za manje od dvije sekunde,ako to nije brzo, tada morate potražiti telefon višeg cjenovnog razreda. Interna memorija deklarirana je na 32 GB, a korisniku je na raspolaganju 25 GB, jer ostatak otpada na OS. Ukoliko vam 25 GB nije dovoljno tu je utor za memorijsku karticu kapaciteta do 128 GB. To bi trebalo biti dovoljno za većinu korisnika.



Baterija…. dostatna za jedan dan prosječnog korištenja. I to je to, ako dobijete više od toga tada niste prosječni korisnik ili imate ugrađenu neku drugu bateriju.



Da bi telefon zadržao cijenu ispod 250$, nešto se moralo žrtvovati. Ovdje je nastradala baterija.



Sonyjeva baterija kapaciteta 3000-3090 mAh jednostavno ne može nahraniti ovako veliki i svijetao ekran duže od jednog dana. Baterija nije odvojiva,odnosno ugrađena je u telefon,pa je krajnji korisnik ne može samostalno zamijeniti. Telefon podržava i brzo punjenje koje će bateriju napuniti za otprilike sat vremena.



Ali morate koristiti priloženi punjač, inače od brzog punjenja neće biti ništa. Pokušali smo spojiti drugi punjač koji je čak veće nazivne snage od priloženog,ali telefon jednostavno nije htio brzo puniti.



Kada je priključen na originalni punjač…. brzo puni. Bit će da je telefon malo izbirljiv :-)Što se kvalitete zvuka tiče, nemamo tu što previše napisati.



Zvuk je standardne kvalitete, ponekad ima malo limenog prizvuka, a audiofili bi mu mogli zamjeriti nedostatak basova u zvuku. Ispod smo priložili snimku zvuka u trajanju od jedne minute,pa sami procijenite kako to zvuči. Sve što smo očekivali od ovog telefona po pitanju povezivosti bilo je ugrađeno.



Ima podršku za sve nama potrebne frekvencije (dakle ima i 3G na 900 MHz i 4G band 20), dual-band 802. 11n Wi-Fi, Bluetooth 4. 0, Miracast, OTG. Uglavnom većina stvari koja treba većini korisnika. Nedostaje NFC, ali budimo iskreni, kada ste ga posljednji put koristili?



Future dolazi sa 16MP glavnom kamerom uparenom sa dvotonskom bljeskalicom. Mnogi korisnici su prigovorili Appleu kada je iPhone došao sa izbočenom lećom kamere da to nije baš najsretnije rješenje. Isti problem imamo i na ovom telefonu.



Leća kamere strši van kućišta telefona i telefon se ljulja kada je položen na ravnu površinu,ali kada ga umetnete u isporučenu zaštitnu maskicu, problem nestaje. Ova kamera može snimati Full HD video sa 30fps. Aplikacija kamere ima osnovne funkcije i nekoliko efekata i to je to. HDR, panormama i normal mod su funkcije koje dominiraju ekranom,dakle ništa posebno.



Što se kamere tiče slike su dobre, ali oštrina se ističe samo na sredini fotografije. Van sredine slike kao da su tretirane laganim blur efektom i nedostaje im ta oštrina.



U pitanju je vjerojatno softverska mana koju će Ulefone,nadamo se, riješiti. Ulefone Future dolazi sa predinstaliranim Androidom 6. 0 Marshmallow koji je netaknut što se izgleda i funkcija tiče. Jedini dodatak koji smo pronašli je tzv. Brzo preuzimanje (Turbo Download) koje kombinira 3G/4G vezu sa WiFi vezom za brže preuzimanje datoteka većih od 20 MB. I to je to, ništa više nisu dodali.



Future ima podršku za dvije SIM kartice,a SIM card management radi dobro. Kada u telefonu ostane samo jedna kartica koja nije bila defaultna, telefon će vas obavijestiti o tome i neće bez vaše dozvole koristiti podatkovnu vezu i slično. Od sitnica izdvojili bismo mogućnost prilagodbe upravljačkih tipki na ekranu telefona.



Zte blade v7 lite vs samsung j5 - ZTE Blade V8 vs Samsung Galaxy J5 Pro (2017) Samsung

Zte blade v7 lite vs samsung j5 - ZTE Blade V8 vs Samsung Galaxy J5 Pro (2017) Samsung Galaxy J5 2017 vs ZTE Blade V7 Lite - Phone compariso...